Direktoru Parking servisa u Vranju zapaljena četiri automobila

Četiri automobila direktora Parking servisa u Vranju i lidera lokalnog odbora Jedinstvene Srbije Dejana Manića zapaljena su noćas ispred njegove kuće u Takovskoj ulici u Vranju.
Direktoru Parking servisa u Vranju zapaljena četiri automobila
Foto: 021.rs
Reč je o privatnim i jednom službenom automobilu, potvrđeno je za Južne vesti. Požar je zahvatio i službeni auto Parking servisa, koji je takođe bio u Manićevom dvorištu.
Policija je noćas prijavila tužilaštvu da je N.N. lice zapalilo automobile ispred Manićeve porodićne kuće.
Oštećeni su deo fasade i ulaz u porodičnu kuću. Nema povređenih, a materijalna šteta je velika.
 
Kriminalistička policija i inspektori protivpožarne zaštite obavili su uviđaj i naložili da se pribave video zapisi sa okolnih kuća.
 
Reč je o krivičnom delu izazivanja opšte opasnosti i intenzivno se radi na rasvetljavanju detalja slučaja, rekli su u Osnovnom javnom tužilaštvu.
 
Policiji je naloženo da pregleda video-snimke kamera sa susednih kuća, kao i da nastavi da traga za osobom koja se tereti za krivično delo izazivanje opšte opasnosti.
  • A

    29.01.2022 08:49
    A
    A odaklen njemo toliko auta???! Kolku on ima platu?! Ovo je za istragu!!!
  • Gradžanin Kejn

    28.01.2022 14:21
    Mora da ih je propisno parkiro..
  • Fan

    28.01.2022 14:00
    Ništa strašno
    2 Mercedesa, Audi i službeni Ford.
    Srećom džipovi su ostali netaknuti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.