Preminuo mladić kojeg je udarila struja u Nišu

U Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Niš je danas preminuo mladić (17) koji je teško povređen na železničkoj stanici kod Vranja, saopštili su iz te zdravstvene ustanove.
Preminuo mladić kojeg je udarila struja u Nišu
Foto: 021.rs
On je, sinoć, na prijemu u UKC bio u izuzetno teškom stanju sa opekotinama na više od 80 odsto površine tela i otkazanom bubrežnom funkcijom, kazali su u UKC-u. 
"Uprkos svim naporima lekara mladić je podlegao povredama na Klinici za dečiju hirurgiju UKC Niš", naveli su iz te ustanove.
Infrastruktura železnica Srbije je saopštila da je sinoć u 18.14 na železničkoj stanici u Ristovcu, teško povređen mladić od posledica strujnog udara iz kontaktne mreže iznad pruge.
 
Naveli su da "mladić popeo na jedan od železničkih kontejnera koji se nalazio na trećem staničnom koloseku".
 
"Hitna pomoć je mladića zbrinula, odveden je u Dom zdravlja u Vranju, odakle je odmah transportovan u Niš", naveli su u tom preduzeću.
 
Podsetili su da kroz kontaktnu mrežu iznad železničke pruge prolazi struja visokog napona od 25.000 volti.
  • Tatjana

    28.01.2022 19:55
    Saučešće porodici
    Duboko saučešće porodici.
  • 56

    28.01.2022 19:36
    Prst na čelo
    Tragedija bez obzira na to zašto se mladić peo na kontejner. Ako je to radio da bi krao bakar, a to je česta pojava u ekonomskom tigru, onda je to i opomena onima koji pričaju o zlatnom dobu.
  • Daca

    28.01.2022 19:28
    Tuga
    Nemam vise reci...Sta je sa tom decom pa se penju po vagonima...Koji je vec ovo slucaj?! Jadan decko, jadni njegovi roditelji. Stvarno strasno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.