Momirović: Nova deonica autoputa otvorena u jako tužnoj atmosferi, bez Vučića

Prema rečima ministra građevinarstva Tomislava Momirovića, današnje otvaranje nove deonice autoputa proteklo je u jako tužnoj atmosferi, bez predsednika Aleksandra Vučića.
Momirović: Nova deonica autoputa otvorena u jako tužnoj atmosferi, bez Vučića
Foto: 021.rs
Osim Ane Brnabić, otvaranju nove deonice prisustvovali su direktori Puteva Srbije i Koridora Srbije, Zoran Drobnjak i Aleksandar Antić, predstavnici izvođača radova, kao i ministar građevinarstva Tomislav Momirović.
Upravo se Momirović na svom Tviter nalogu oglasio, rekavši da je nova deonica autoputa otvorena u "nažalost, jako tužnoj atmosferi".
"Zbog tragičnog gubitka u porodici, sa nama nije čovek koji je pokrenuo ceo ovaj projekat i koji je svojom energijom omogućio da se izgradi autoput od Beograda do Čačka", rekao je Momirović, osvrnuvši se na smrt prve supruge Aleksandra Vučića, Ksenije Vučić.
 
 
Danas je za saobraćaj otvorena nova deonica autoputa "Miloš Veliki", od Preljine kod Čačka do Pakovraće. Umesto predsednika Aleksandra Vučića događaju je prisustvovala premijerka Ana Brnabić.
  • Dika

    01.02.2022 16:22
    Nova deonica autoputa otvorena
    Ima li još gde u svetu da nazovi politička "elita" otvara wc,septičke jame, puteve i još koješta? Ono što je u uređenim društvima normalno kod nas se pravi predstava.Što je najgore mnogi se šprimaju na to.Niko se ne pita koliko to košta odakle sredstva i ko će te tolike kredite vraćati? Zabava za sirotinju u glavu.
  • sasa

    31.01.2022 09:23
    najeb*smo
    Kakva je ovo izjava ?
    Ti si ....fijuuuu
  • Hahahaha

    31.01.2022 07:47
    Hahahhahaha
    Slika i prilika kakav soj ljudi vlada Srbijom !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija