VIDEO Đoković na sastanku sa Vučićem: Hvala na podršci, za desetak dana ću pričati o Australiji

Novak Đoković sastao se danas sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.
VIDEO Đoković na sastanku sa Vučićem: Hvala na podršci, za desetak dana ću pričati o Australiji
Foto: FoNet/AP
"Nikad se nije desilo da svi, kuvarice, domari, da samo žele Novaka da vide. Ko god da dolazi od najvećih državnika sveta, Putina, Sija, Angele Merkel...nikada ovako nešto nismo videli. Sve dame su se posbno doterivale i spremale, došao je neko veći i važniji od nas, veliko hvala što ste danas ovde. Hvala što ste proslavili našu zemlju", rekao je Vučić.
Predsednik se zahvalio Đokoviću što je uvek "časno, hrabro, na najlepši i najbolji način predstavljao svoju zemlju i što će to uvek činiti" i najavio da će država dati "još veći doprinos" razvoju tenisa.
 
"Spremni smo da pomognemo da organizujete što više turnira u našoj zemlji, imamo više finansijskih mogućnosti nego ranije. Pa da za deset, dvadeset godina nećemo imati Đokovića, ali da imamo neke nove klince da se bore za naš grb, trobojku", rekao je Vučić.
 
Đoković je istakao da je želeo da se vidi sa Vučićem kako bi mu se zahvalio na velikoj podršci koja mu je pružena za vreme boravka u Australiji.
 
"Bio sam sam suočen sa puno problema, ali nisam se osećao usamljeno. Sebe ste stavili u jednu kompromitovanu političku poziciju i zbog toga sam izuzetno zahvalan", poručio je Đoković predsedniku Srbije.
 
 
Đoković je zamolio za strpljenje i najavio da će u narednih sedam do 10 dana izvestiti javnost o svim dešavanjima u vezis a dešavanjima u Australiji.
 
Kako je protekao susret možete pogledati u nastavku:
 

Komentari 187

  • Maja

    06.02.2022 22:20
    Fuj!
    Kako neko može porediti Teslu i Novaka? Koji je Novakov doprinos čovečanstvu? Sportiste, pevače i ostale zabavljače ne možemo stavljati u isti rang sa Teslom, Andrićem,Pupinom,Andrićem,...Pa šta ako je poznat teniser u svetu? To je dobro, ali trčanje za lopticom i genijalnost nisu u istoj ravni.
  • Garee

    06.02.2022 13:22
    Zapravo Vučić ništa nije uradio za Novaka, i to je najveći problem u ovoj burazerskoj zemlji. Niti se stavio u komprovitovanu situaciju, nit se setio da kao predstavnik Institucije predsednika države, u okviru medjunarodnog prava može da zaštiti gradjanina Srbije. Jedino što je uradio, je snimio patetični insta video, koji je ostao u granicama ove bare i obraćao se samo biračima, baš kao populista Tramp, koji se obraća putem društvenih mreža. Jedino što Vučić nema tu globalnu vidljivost, ko što misli da ima, tako da se nikome u Australiji nisu tresle gaće od našeg Vožda. Predstava, kao i uvek. Jadna i amaterska.
  • Stevan

    05.02.2022 17:29
    Novosađanin
    Bravo Novače. Ideš kod svog predsednika. On je trenutno predsednik Srbije i to je ok.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija