Turska kompanija demantuje da kupuje kovid bolnicu u Batajnici

Iz turskog lanca bolnica Acibadem Health Group naveli su za portal "Nova ekonomija" da trenutno ne planiraju da investiraju u bolnicu u Batajnici.
Turska kompanija demantuje da kupuje kovid bolnicu u Batajnici
Foto: 021.rs (ilustracija)

Oni su tako demantovali spekulacije u nekim domaćim medijima o kupovini državne kovid-bolnice.

U pisanom odgovoru šefa za međunarodni marketing Acibadema, Deniza Sentopa, stoji i da vesti domaćih medija u vezi sa "investicijom u Batajnici" ne odražavaju planove te turske kompanije.

Acibadem je prošle godine preuzeo domaću privatnu zdravstvenu ustanovu Bel Medic.
 
Kovid bolnica u Batajnici je deo državnog zdravstvenog sistema, čija izgradnja je, kako navodi "Nova ekonomija", koštala blizu 48 miliona evra. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.