Dačić: Ako Vučić nije naš zajednički kandidat, tu sam ja uvek spreman da se žrtvujem

Predsednik SPS-a Ivica Dačić izjavio je da će biti predsednički kandidat te stranke na predstojećim izborima ukoliko predsednik SNS-a i Srbije Aleksandar Vučić ne bude zajednički kandidat.
Dačić: Ako Vučić nije naš zajednički kandidat, tu sam ja uvek spreman da se žrtvujem
Foto: 021.rs
"Siguran sam da će naš kandidat pobediti u prvom izbornom krugu za predsednika Srbije. Kao što znate, naš zajednički kandidat bi trebalo da bude Aleksandar Vučić. Skrenuo sam pažnju tokom razgovora kod njega u stranci, mi njega personalno predlažemo, nije to da mi podržavamo bilo kog zajedničkog kandidata", rekao je Dačić.
"Ako je to Vučić, onda mi imamo zajedničkog kandidata, ako se ne kandiduje, onda mi moramo da idemo sa svojom kandidaturom", dodao je.
Na pitanje da li socijalisti imaju plan B za takav slučaj, Dačić je uzvratio: "Nema tu šta, tu sam ja, uvek spreman da se žrtvujem".
 
On je rekao da se ništa nije promenilo u dogovoru SPS-a sa SNS-om, od pre nekoliko dana, navodeći da matematika pokazuje da dve stranačke liste osvajaju više glasova na parlamentarnim izborima nego jedna.
  • Goran

    05.02.2022 17:19
    Ljigo jedna!!!
    Gde si bio 99te?! Što se tada nisi žrtvovao kao što su to činili ratni veterani koje uporno ponižavate sve ove godine...
    Sramota šta smo dopustili ko da leži u skupštini i živi na našoj grbači!
  • Bibilibi

    05.02.2022 11:20
    Eto
    šta ti je skroman i požrtvovan čovek!
  • parking

    04.02.2022 21:13
    Po JP Parking servis inace bazi leglu i bunkeru SPS-a se javno prica da se ne glasa za AV nego za kandidata opozicije ko god da bude i to sve uz blagoslov generalnog. Da li je to zato sto mu istice mandat pa ga sutaju ili firma ide pod SNS to niko ne zna ali info je proverena.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija