Milan Radoičić se, tokom policijske provere, sa Brnjaka vratio u centralnu Srbiju

Kosovska policija potvrdila je da se Milan Radoičić, nakon što je u četvrtak na punktu Brnjak pokušao da uđe na KiM, vratio u centralnu Srbiju, piše "Koha ditore".
Milan Radoičić se, tokom policijske provere, sa Brnjaka vratio u centralnu Srbiju
Foto: Pixabay
Vraćanje Radoičića u centralnu Srbiji potvrdio je i tužilac Rasim Maljoku.
 
Kako je saopštila policija, "bekstvo se dogodilo dok su ga policajci proveravali".
Srpska lista saopštila je danas da se "pokušajem neosnovanog hapšenja Milana Radoičića nastavlja progon političkih predstavnika Srba koje Priština ne kontroliše i za koje smatra da stoje na putu pokoravanja Srba na Kosovu i Metohiji".
Srpska lista je u saopštenju navela da na osnovu informacija kojima raspolaže zahtev za hapšenje Radoičića ne sadrži nijedan dokaz, niti je navedena ikakva protivpravna radnja koju je on preduzeo, "već se uopšteno govori o slučaju koji je pokrenut u vezi izdavanje dozvola za gradnju u opštini Štrpce, sa kojom on nema nikakve veze".
 
"Obaveštavamo javnost da Radoičić nema nikakve poslovne veze u toj opštini, niti ikakve vikendice i druge nepokretnosti u njoj, štaviše on nikada nije bio u opštini Štrpce", ističe se u saopštenju.
 
Lista je navela da ovo nije prvi put da se na prelazima prema centralnoj Srbiji pojavljuju "neke tajne prijave i nalozi za hapšenje Srba".
 
SAD su Radojičića, koji je potpredsednik Srpske liste, stavile na svoju crnu listu.
  • pajo patak

    04.02.2022 17:06
    @Лиманац
    čemu tvoj komentar, ako si uopšte pročitao tekst na latinici ?
  • pajo patak

    04.02.2022 16:09
    drugo pitanje za Лиманца
    i slične: da li je sa Brnjaka vraćen sa brnjicom, ili bez iste ?
  • pajo patak

    04.02.2022 16:06
    @Лиманац
    čemu tvoj komentar ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija