Tadić: Kandidati koji se pominju ne ulivaju poverenje da mogu da pobede Vučića

Socijaldemokratska stranka (SDS) ide sa svojom listom na parlamentarne izbore, a ima još nekih političkih organizacija s kojima razgovara, najavio je danas lider te partije Boris Tadić.
Tadić: Kandidati koji se pominju ne ulivaju poverenje da mogu da pobede Vučića
Foto: FoNet (Zoran Mrđa)

Tadić je rekao da još razmišlja hoće li se kandidovati na predsedničkim izborima jer mu "kandidati koji se pominju ne ulivaju poverenje da mogu da pobede Aleksandra Vučića".

On je, na Skupštini SDS u Beogradu, na kojoj se ta stranka ujedinila sa otcepljenim krilom Demokratske stranke, Demokrate Srbije, poručio da "SDS ne prihvata nikakve ucene i nametanja drugih delova opozicije, jer su im dve godine pružali ruku za dogovor i saradnju i da zato oni koji su to odbijali, sada snose odgovornost za rezultate opozicije na predstojećim izborima".
Tadić je rekao i da SDS nije odlučila ko će biti na čelu liste za parlamentarne izbore, kao ni na lokalnim izborima u Beogradu, jer "žele da se dogovore sa svojim koalicionim partnerima".
 
Predsednik organizacije Demokrate Srbije Vojislav Janković rekao je da je odluka o ujedinjenju sa SDS doneta jer nisu, uprkos svim opstrukcijama, odustali od dogovora iz maja 2019. godine, a cilj je da se menja Srbija, razvlaste političari i ohrabre stručni ljudi.
  • REČE

    07.02.2022 16:10
    ČOVEK
    Koji je gljivicu d. koferče, vratio na vlast.
  • G pen

    06.02.2022 08:59
    Bljuc je sve objasnio. A ovi sto spominju zute da podsetim da su to sada vasi clanovi. Lik koji je vaskrsao ovo zlo koje smo skidali pa ce za njega glasati samo clanovi sns-a jer im je onda cuvao ledja ocekujuci da ce se to ponoviti. Ko ne veruje da je ovaj lik isti kao ovi duduci neka se seti ,, Da li je kokoskama hladno'' i sladje.
  • Đuro

    06.02.2022 08:41
    Megatrend
    Čovek koji je predavao na Megatrendu ne uliva poverenje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.