Vučić: Mladima još najmanje 100 evra krajem maja, početkom juna

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio da će za mlade ljude biti izdvojeno po najmanje još sto evra do kraja maja, početka juna.
Vučić: Mladima još najmanje 100 evra krajem maja, početkom juna
Foto: 021.rs
Vučić je za televiziju Hepi izjavio da se sastao sa premijerkom Anom Brnabić, ministrom finansija Sinišom Malim i najavio novu pomoć za mlade od 16 do 30 godina starosti.
Za mlade ljude će, prema njegovim rečima, biti izdvojeno najmanje po još sto evra do kraja maja, početka juna, svakako pre Vidovdana.
"To je oko 102 miliona evra koje ćemo izdvojiti za mlade ljude", napomenuo je predsednik.
 
Podsetimo da ovo nije prvi put da Vučić najavljuje dodatni novac za mlade. 
 
"Ja ću moliti da i u drugoj polovini godine, ukoliko naravno ne izgubimo na izborima trećeg aprila, moliću ljude da još jednom pomognu mladim ljudima", rekao je Vučić nedavno u intervjuu za Pink.
 
Osnivač i predsednik pokreta "Crno na belo", profesor Vladimir Vuletić najavio je za Danas da će ovaj pokret podneti krivičnu prijavu protiv Aleksandra Vučića zbog, kako kaže, nuđenja mita mladima.
  • Tisma

    10.02.2022 16:27
    @Zoran
    Ne daje on to nista, to neko mora da zaradi ili da zaduzi srpsku decu/unuke/praunuke da vracaju svetskoj oligarhiji.
  • Zoran

    10.02.2022 11:00
    Pa vi ljudi niste zadovoljnji kad vam da 100evra a da vam ne da ond je lopov i ovakav i onakav,budite zadovoljni sto vam bar da neku pomoc u hrv i u bh ne dobijaju pare...
  • Blanka

    09.02.2022 11:55
    Predsednik Vucic
    Da pitam sve koi su protiv Vucica, imaju li oni boljeg kandidata, naravno da nemaju, oni imaju lopove, lazove I u daju se u njihove manipulacije, lazi I lrevare. Dok predsednik Vucic Ima plan, napretka za Srbiju, pa dela govore sve, a iskreno zalim sve slepe koi to ne vide.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija