Održan protest zbog pretnji i nasilja u Šapcu: Traži se smena Vulina

U Šapcu je protestovalo nekoliko desetina građana nezadovoljnih reakcijom policije na više slučajeva pretnji i nasilja u tom gradu.
"Ovo je zanemarivanje svog posla, oni ne rade ono za šta su plaćeni. Oni ćute i žmure", rekla je Anđelić.

Radnik TENT-a Dragoslav Ljubičić iz Obrenovca rekao je Šapčanima da je došao na skup da deli njihov bes.

"Mi smo u ovoj situaciji zato što neki ljudi koji se nalaze u ovoj zgradi ne čuvaju našu bezbednost", rekao je on okupljenima ispred zgrade policije.
 
Aktivista i član Predsedništva pokreta "Buđenje" Dušan Tufegdžić, koga je udario automobil na protestu u Šapcu, rekao je da su šabačka gradska vlast i predsednik Vučić rekli da se ništa nije desilo tokom protesta na mostu.
 
"Oni su rekli – radite šta hoćete, tucite ljude po ulici, gazie ljude na mostu, raspisujte poternice – kao što su radili. Tucite maloletnu žensku decu. To je posledica onoga što su Aleksandar Vučić i šabačka gradska vlast uradili", rekao je on.
 
Kazao je da okupljeni zahtevaju smenu ministra policije Aleksandra Vulina, kao i da se otkrije ime onoga ko je naredio da se policija povuče sa mosta tokom ekološkog protesta u Šapcu krajem prošle godine.
  • HOREYA

    08.02.2022 21:43
    To zuta bratijo!
    Smeniti ga nego šta, i ne samo njega, treba ne samo smeniti, nego ukinuti sve one koji su, glasali za aktuelne nosioce vlasti. šta oni misle ako su većina da mogu tako da se odnose prema ranjivoj manjini: LGBT, žutima (treba im dati drugu šansu) neka se navatiraju pa da mogu mirno da odu na sejšele, i svim ostalim drugačijim.
    Amin.
  • Dragan

    08.02.2022 19:53
    Ah
    Mi imamo više na kućnom savetu.
  • ZOZONE

    08.02.2022 16:25
    Zeleni izdajnik
    Dragi Sapcani, zahvalite Zelenovicu sto vas je prodao na nagovor Djilasa i Vucica. Zato sad imate Sandokana i ekipu u vlasti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija