FOTO: Prevarili tri osobe za milion i po dinara, ubedili ih da će zaraditi onlajn klađenjem

Policija u Pirotu je u saradnji sa beogradskom policijom uhapsila G. D. (35), M. M. (31) i K. V. (26) zbog prevare i falsifikovanja i zloupotrebe platnih kartica.
Zbog istih krivičnih dela biće podneta i krivična prijava protiv tridesetdvogodišnjeg muškarca.
Oni se sumnjiče da su u periodu od 1. januara do 31. marta 2021. godine, preko društvenih mreža doveli u zabludu tri osobe da će zaraditi novac onlajn klađenjem ako uplate novac na njihove naloge otvorene u jednoj kladionici. 
Osumnjičeni su, kako se sumnja, iskoristili podatke sa platnih kartica oštećenih, tako što su novac prebacivali na svoje otvorene naloge u kladionici, oštetivši ih za 1.480.190 dinara. 
 
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.
  • Mozo

    09.02.2022 09:30
    Ja mislim da je svako ko ide u kladionicu, bilo na kompu bilo u kafani, ozbiljno unesrećen ili na putu da to postane. Ne znam zašto je država dozvolila ovakav vid uništavanja sopstvenog naroda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija