Palma tužio Mariniku Tepić: Deo je organizovane lažovske grupe

Dragan Marković Palma tužio je Mariniku Tepić tvrdeći da mu je svojom izjavama u dokumentarnom filmu "Junaci doba zlog" povredila čast i ugled, saopšteno je danas iz gradske uprave u Jagodini.
Palma tužio Mariniku Tepić: Deo je organizovane lažovske grupe
Foto: 021.rs

Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) je Osnovnom sudu u Jagodini danas podneo tužbu zbog povrede ugleda i časti, protiv potpredsednice Stranke slobode i pravde (SSP), kako se navodi, "radnice siledžije i zlostavljača žena Dragana Đilasa, zbog najnovijih laži koje je iznela u filmu 'Junaci doba zlog', emitovanom 9. februara na TV N1".

"Tepić je izjavila da je navodno jedna devojka januara 2019. godine u jednom od navodnih stanova u Jagodini koji su navodno služili za podvođenje maloletnica, bila navodno seksualno toliko zlostavljana da je navodno završila u bolnici i da su navodno lekari pozvali policiju i da je navodno došlo do smena u jagodinskoj policiji i da je navodno tu informaciju dobila od jednog navodnog policijskog službenika", navodi u pisanoj izjavi Marković.

"Marinka Tepić je ceo taj navodni slučaj povezala sa mojim imenom", naveo je Marković, tvrdeći kako "u slučaju takvih krivičnih dela mora postojati trag u bolnici ili Domu zdravlja ili u policijskim zapisnicima".
 
On ističe da je Opšta bolnica u Jagodini, "za koju Tepić tvrdi da se u istu prijavila navodna zlostavljana devojka, već saopštila da takvog slučaja u toj bolnici nije bilo", a da je u tom periodu koji pominje Tepić "bilo pet prijavljenih slučajeva nasilja, od kojih su četiri bila među bračnim drugovima, a jedan prema starijoj osobi".
 
Marković tvrdi da "drugih slučajeva nije bilo" i da ih "nije moguće prikriti, imajući u vidu stroge procedure".
 
On je optužio potpredsednicu SSP da "laže u talasima" i da je ona "deo organizovane lažovske grupe".
 
"Jednostavno - to što ona pominje se nikada nije desilo", tvrdi Marković, navodeći da je protiv članova SSP podneo tužbe u maju 2021. godine i da i dalje "čeka pravdu na sudu".
  • Mile

    12.02.2022 10:18
    Mile
    A tisi deo organizovane drzavne kriminalne grupe!
  • t

    12.02.2022 02:37
    2

    Meni su svi oni isti.
    Ne znam zasto ne postoji 3.opcija?
  • Servus

    11.02.2022 22:50
    Da imam tri zelje prva bi bila da ljudima stvarno raste nos kad lazu! Kako bi to bilo dobro..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.