Italijanski kamiondžija pokušao da prokrijumčari u Srbiju 13 državljana Indije

Policija je na graničnom prelazu Vatin uhapsila italijanskog državljanina G.C. (47).
Italijanski kamiondžija pokušao da prokrijumčari u Srbiju 13 državljana Indije
Foto: 021.rs

On je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo krijumčarenje ljudi, saopštio je MUP.

Pregledom teretnog vozila kojim je upravljao osumnjičeni, prilikom ulaska u Srbiju na graničnom prelazu Vatin, u krovu tovarnog dela otkriven je posebno napravljen bunker u kome se nalazilo trinaest državljana Indije.

Određeno mu je zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

  • Kud

    13.02.2022 06:31
    kod nas
    Ovde, kazu oni, sto dolaze bezeci od svojih muka, oseca se neki teski miris zla i straha koji se siri - strasniji, nego sto je bio tamo odakle su dosli! Ovde osecaju neku tajnu sakrivenu koja ih gusi, preti im, plasi ih...Ovde, kazu, pritiska ih neko secanje na zlocin u vazduhu...Ovde cuju kletvu do neba, do Boga poslatu, od koje bi da pobegnu da i njih ne proguta i njih koji sa tim nemaju nikakve veze...
  • Zahe Bant

    12.02.2022 17:55
    Pitam se?
    Hoće li carina oduzeti vozilo, ili 13 ljudi ne vrede 1/3vozila?
  • Neko iz mase

    12.02.2022 16:54
    E moji vi
    Koja smo mi sila od drzave kad se Indijci svercuju da uzivaju u ovim blagodetima. Ekonomski tigrovi smo u svakom pogledu! Brze, jace, bolje svi napolje….

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.