Aleksandar Vučić nosilac svih lista SNS, Danica Grujičić prva na republičkoj, Šapić na beogradskoj

Aleksandar Vučić biće nosilac svih lista Srpske napredne stranke u aprilu.
Aleksandar Vučić biće nosilac svih lista Srpske napredne stranke u aprilu.
Brnabić je rekla da je jednoglasno odlučeno da SNS na parlamentarne izbore izađe sa listom "Aleksandar Vučić - zajedno možemo sve", kao i da će prva na listi biti dr Danica Grujučić.
 
Prvi na listi za beogradske izbore će biti Aleksandar Šapić.
 
"Vučić je nosilac svih lista, ovo je moto pod kojim izlazimo na izbore, ovo je poruka iza koje svi zajedno stojimo, jer sve ono što smo uradili u Srbiji, uradili smo zajedno sa narodom, možemo da se ponosimo rezultatima i pokazali smo da zajedno zaista možemo da uradimo sve, da Srbija može da postane pobednička zemlja", ocenila je Brnabić.
 
Rekla je i da je dr Grujičić osoba koju zna cela Srbija i koja je "najveći stručnjak zemlji, i jedan od najvećih stručnjaka u Evropi i svetu".
 
"Osoba koja je spasila desetine hiljada života, i koja može da pokaže sve one vrednosti za koje se zajedno borimo", poručila je Brnabić.
 
Brnabić je dodala i da je ponosna na veliki broj javnih ličnosti na listi SNS-a.
 
"Ljude kao Dana Grujičić, pod broj dva Stojan Radenović, naš najcitiraniji matematičar, čovek koji je doprineo da Beogradski univerzitet bude među 300 najboljih u 2016. godini na Šangajskoj listi, kao treća Jelena Begović, žena koja je najveći stručnjak u oblasti genetike, molekularne biologije, koja je u pandemiji pomogla da otvorimo dve najsavremenije laboratorije 'Vatreno oko' u Beogradu i Nišu, omogućila da možemo da testirammo najveći broj ljudi", podsetila je.
 
Na sednici GO usvojena je lista naprednjaka za republičke izbore, a kako saznaju Novosti, na spisku su:
 
Danica Grujičić, Stojan Radenović, Jelena Begović, Lazar Ristovski, Žika Bujuklić, Borislava Perić Ranković, Dejan Ilić, Jovan Kolundžija, Lepomir Ivković, Nataša Tasić Knežević, Marko Kešelj, Ivan Antić.
 
Predsednik SNS-a Aleksandar Vučić rekao je ranije da u stranci neće biti čistke, već velikih promena.
 
"Ne volim tu reč. Što se tiče čistke to je karakteristično za neke druge stranke, oni izbacuju ljude koji se sa predsednicima stranaka ne saglase. Videli ste kod nas, na referendumu je pola stranke vodilo kampanju protiv i nikome dlaka sa glave nije falila", rekao je Vučić za TV Pink.
  • /

    17.02.2022 10:18
    /
    pa dobro, neka vas leci ta doktorka
  • Миодраг

    17.02.2022 07:44
    Има да нас госпоја о'ма' ослободи осиромашеног уранијума. У памети смо одавно осиромашени.
  • Marko

    16.02.2022 20:02
    I naravno desilo se tačno ono na šta su ljudi sa bar pola mozga upozoravali već godinama a to je da je Danica Grujičić SNS pajac i da radi sve radi ulaska u politiku. A vi svi ispuš*li priču o osiromašenom uranijumu. Znaju oni na šta se masa loži. Desilo vam se sa Levijatanom, desilo vam se sa ovom desilo vam se i sa onom antivakserkom Stojkovićkom. Nigde praznoglavijeg naroda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija