Brnabić: Brza pruga Beograd - Novi Sad Srbiju čini zemljom pobednika

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da je izgradnja brze pruge Beograd - Novi Sad ono što Srbiju čini zemljom pobednika.
Brnabić: Brza pruga Beograd - Novi Sad Srbiju čini zemljom pobednika
Foto: 021.rs
"To su neverovatne stvari, stvari koju Srbiju prave drugačijom zemljom, zemljom pobednika. Čitav taj projekat je oko dve milijarde evra. To nije bilo nezamislivo ne samo zbog novca, već zbog straha od neuspeha. Vučić se usudio da sanja, i to jesu njegovi snovi i njegova vizija", rekla je Brnabić gostujući na TV Pink.
Premijerka Srbije kaže da je sada modernizacija železničkog sistema potpuno normalna stvar i da se razmišlja o tome šta dalje.
"Uspeli smo zajedno da promenimo Srbiju i da imamo samopouzudanje da možemo da napredujemo", istakla je Brnabić.
  • Mare

    17.02.2022 08:08
    fon Minhauzen
    Najpre su najavili gradnju brze pruge BG-SU sa 3 godine zakasnjenja dobili samo deonicu BG-NS...Funkcionalnu stanicu u BG zatvorili, gradiliste od stanice u BG-Prokop prima putnike, za koji jos dodati min 40 min. prevozom stigne do centra...
  • Anna

    15.02.2022 10:41
    Uskoro će godinu dana kako sam se preselila u Nemačku. Nemate vi ljudi pojma šta je normalan život i normalna država. Za pola sata prugom 10 puta prođe voz. A vama ova spodoba i ostalo društvo "izabranih" bacaju svaki dan prašinu u oči.
  • Nemanja

    14.02.2022 17:49
    Ne čini je čak ni zemljom, ni te kriterijume ne ispunjava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija