Pomoćnik ministra odbrane: U Smederevu nije pretopljen nijedan tenk

Pomoćnik ministra odbrane za meterijalne resurse Nenad Miloradović izjavio je da u smederevskoj železari nije pretopljen nijedan tenk Vojske Srbije.
Pomoćnik ministra odbrane: U Smederevu nije pretopljen nijedan tenk
Foto: 021.rs
On je tako demantovao priču koju aktuelna vlast ponavlja 10 godina.
Miloradović je, gostujući u emisiji Hit-tvit na televiziji Pink, rekao da su sredstva koja su proglašena za neperspektivna isečena, a reč je o 613 komada složenih borbenih sistema, među kojima je bilo i oko 400 tenkova, kao i oklopnih transportera i samohodnih topova, a svi su proglašeni za "neperspektivne" za vojsku.
On je precizirao da je isečeno i 36 samohotki, sa topovima od 57 milimetara, koje su bile "izuzetno perspektivno oruđe", a uništeno je i 9.200 protivavionskih raketa "Strela", takođe perspektivnih, i za to je "bačeno" 25 miliona dolara.
  • Potresen

    14.02.2022 15:11
    @Nikola
    Ne boj se ti junače za mene. Neće mene potresti rezultati izbora. Uopšte ne sumnjam da ćete ih dobiti. Plaši se ti za sebe i slične. Kako ćete vi biti potrešeni kad uvidite da smo ja i meni slični bili u pravu. Zapamti, godinu max nakon što "dobijete" izgubićete ovaj ničim izazvani optimizam. Kao što rekoh obespravljeni, osiromašeni, zaduženi, odbačeni, izmanipulisani, zatrovani. Zato uživaj dok možeš, ničija nije do zore gorela.
  • kONVERTOOR

    14.02.2022 14:50
    Laža
    Sve piše u Kumanovskom sporazumu. Niko ga ne objavljuje.Da nije Vučića ne bi došlo do kapitulacije. jER ON KUPI STAN U TO VREME
  • Guglajte

    14.02.2022 14:10
    Da dopunim zbog Nikolice i sličnih: nakon guglanja, treba i pročitati. Slobodno, čitanje ne boli, verujte.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.