Vuletić najavio kandidaturu za predsednika: Staću na crtu Vučiću, protiv Kurte i Murte

Profesor Pravnog fakulteta u Beogradu Vladimir Vuletić najavio je da će, ispred nevladine organizacije "Crno na belo", biti kandidat za predsednika Srbije.
Kako je Vuletić najavio, on će "stati na crtu Aleksandru Vučiću, u borbi "protiv ovakvog sistema, protiv Kurte i protiv Murte".
"U Srbiji danas ne postoji pravna država, ne postoji jednakost pred zakonom. To je ono što danas nemamo. Nemamo ni institucije - one su unakažene, silovane i otete. Takva nam je i država", konstatovao je Vuletić.
Kako je objasnio, on je slobodan čovek, svoj, nezavisan i slobodouman, samostojan, "neko ko nije bilo čiji plaćenik".
 
"Sve što budem radio platiću iz svog džepa. Svoj sam na svome. Ne postoji sila ni otuđeni centar moći koji stoji iza mene", naglasio je Vuletić.
 
On je ukazao da je Vučić ostavio svega 10 dana za prikupljanje potpisa i podnošenje kandidature za izbore za predsednika Srbije, što je mali rok da se sakupi 10.000 potpisa građana i overi kod beležnika.
 
Vuletić je rekao i da će grupa građana koja će ga predložiti kao kandidata za predsednika imati ime "Sistem te laže". 
  • Dragana B.

    15.02.2022 19:57
    Viletic za presednika
    Boze, sta cu i koga da vidim na ovim listama???? Ovog vec oznacenog pedofila i Belivukovog"brata"? Pa nemam reci za ovè jos i narkomane a pri tome fkult. Obrazovane advokate..koji ne znaju sta ce od para? Zar ovaj misli da ce ga sirotinja i roditelji glasati ili penzioneri??? Njega samo krimosi i smetnuti s uma mogu greskom birati! Covek umislio da je neko?
  • Lala

    14.02.2022 22:51
    Da li zaista smatrate da je doktoka Danica bilo ko?
  • Nenad

    14.02.2022 21:15
    Sve mufljuzi
    A zna se zašto. U igri je 9 miliona evra poreskih obveznika koje će kandidati podeliti
    https://www.021.rs/story/Info/Srbija/297494/Strankama-iz-budzeta-19-milijardi-dinara-za-izbore.html

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija