Poznata imena prvih 10 na izbornoj listi Ujedinjene Srbije

Objavljeno je ko će se naći među prvih 10 na parlamentarnoj listi koalicije Ujedinjena Srbija, osim već najavljene potpredsednice SSP Marinike Tepić koja će biti nosilac te liste.
Na listi će biti, kako piše Nova.rs, i predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac, potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić, kao i bivša ministarka u vladi Zorana Đinđića, Gordana Matković, i profesor Vladeta Janković.
Među prvih 10 naći će se i zamenik predsednika SSP Borko Stefanović, zamenica predsednika DS Dragana Rakić, potpredsednik DS Siniša Kovačević, profesor Fakulteta organizacionih nauka Vladimir Obradović, dok će deseto mesto pripasti Pokretu slobodnih građana (PSG), ali da još uvek nije doneta odluka ko će to biti.
Kompletna parlamentarna lista, koja će nositi ime "Marinika Tepić - Ujedinjeni za pobedu Srbije", biće utvrđena na današnjem sastanku te koalicije, prenela je Nova.
 
Lista te koalicije za beogradske izbore nosiće ime "Vladeta Janković - Ujedinjeni za pobedu Beograda".
  • Dejan

    15.02.2022 21:11
    Lustracija
    @Trt
    Tako je. Jos samo da toj listi dodamo izdajnike iz SNSa i SPSa i narodu da koncno svane.
  • Trt

    15.02.2022 20:46
    Lista za hapsenje je spremna samo taj 10.nedostaje. profi lopovi,prevaranti,izdajnici...
  • Dule

    15.02.2022 19:06
    Ovi bas ulivaju poverenje od njih 10 osim Djilasa niko 2 dana nije radio privatan posao..I oni ce da vode drzavu pa samo da sam blesav glasao bi za ove..Jos samo fale na listi Canak,Ceda i Tadic..Ljudi gde su privrednici gde su seljaci gde su naucnici gde su neki normalni ljudi..Samo profesionalni poluticari i goviranti..Sns od mene glas nema ali nemate ni vi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija