Tužilac čeka izveštaj policije o gaženju demonstranta

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da dostavi izveštaj o incidentu koji se dogodio u subotu tokom protesta ekoloških aktivista ispred Palate Srbija na Novom Beogradu.

Do incidenta je došlo kada je muškarac automobilom pokosio mladića i vozio ga nekoliko metara na haubi, pre nego što je pao na kolovoz.

Incident se dogodio na raskrsnici Bulevar Mihajla Pupina i Ulice antifašističke borbe, a bahati vozač je pobegao u pravcu Beogradske arene. 

Policija ga je međutim, ubrzo uhapsila, a povređeni mladić uspeo je da sa vozila otkine brisače dok se vozio na haubi.
 
Kako saznaje portal Nova.rs, Treće osnovno tužilaštvo zatražilo je od policije kompletan izveštaj o događaju, kao i da se uzmu izjave od vozača i povređenog demonstranta, pribave video-snimci i medicinska dokumentacija povređenog.
  • Nidza

    17.02.2022 08:59
    EvoOvako @ Ako su tzv. protesti neprijavljeni, samim tim nedozvoljeni, idem BAS tim putem i za bilo sta da se desi su krivi ti huligani. Jos samo kratko, veoma kratko vreme cemo trpeti te nasilnike i njihovo maltretiranje i agresiju.
  • Mirko

    16.02.2022 23:15
    Botovi čitaju 021!
    Za pohvalu.
  • Trt

    16.02.2022 21:58
    26 ljudi na kolovozu,covek vozi 3km/h,debil se penje na haubu,ostali trce da izvlace i lincuju vozaca,lik malo ubrzava i smece pada sa soferke. Sta nije jasno djilasoidi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija