Vučić: V.d. direktora EPS-a za pet, šest dana

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras da će pitanje v.d. direktora EPS-a "biti rešeno u narednih pet-šest dana".

U međuvremenu će, kako je rekao, biti raspisan konkurs.

Najpre će, kazao je, biti postavljen vršilac dužnosti i to će biti "neko od stručnih ljudi".

Na pitanje ko će to biti, Vučić je odgovorio da to treba pitati vladu.
 
Milorad Grčić razrešen je funkcije vršioca dužnosti direktora Elektroprivrede Srbije pre mesec dana, ali EPS još nema direktora.

Teme

EPS
  • Slobodan gradjanin

    21.02.2022 15:08
    Ko će biti vd
    Hoce li to biti neko od zaslužnih kadrova Srpske Nazadne Sranke koji su lepili plakate za izbore ili neki strucnjak sa lažnom ili kupljenom diplomom. Bar tih je sns pun.
  • Djoka

    20.02.2022 22:34
    Atlagic na mesto generalnog,Tesovic na njegovo mesto dok na Tesino ide onaj šefić iz voznog parka sto je posto i odbornik ali ne priča ništa jer ne ume
  • Grbavi

    20.02.2022 14:07
    Mogao bi sada neki muzičar na primer gitarista

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija