Uhvaćen pitbul nakon čijeg napada je preminuo Leskovčanin

Radnici JP Komunalac iz Leskovca uhvatili su nešto posle podneva pitbula posle čijeg napada je preminuo 74-godišnji Jovan Nedeljković.
Uhvaćen pitbul nakon čijeg napada je preminuo Leskovčanin
Foto: Pixabay (ilustracija)
Iz tog preduzeća su rekli agenciji Beta da su psa uhvatili u blizini leskovačke Trgovinsko-ugostiteljske škole.
"Bio je sav krvav ali niko nam do sada nije javio da je napao još nekog psa ili čoveka", rekli su iz Komunalca i dodali da su slučaj prijavili policiji.
Pas rase pitbul juče je oko podneva upao u dvorište kuće porodice Nedeljković i napao njihovog lovačkog psa.
 
U pokušaju da odbrane ljubimca, Jovan Nedeljković i njegova dva sina su, prema navodima očevidaca, nekoliko minuta pokušavali da izbace psa iz dvorišta.
 
Nedeljković je posle borbe sa psom, okrvavljenih ruku ušao u kuću gde mu je, prema rečima svedoka, pozlilo i odmah je pao, a Hitna pomoć je kasnije konstatovala smrt.
 
Vlasnik pitbula je pre incidenta na Fejsbuk stranici "Leskovačka onlajn pijaca" objavio oglas u kom je pozvao građane da mu jave ukoliko ugledaju njegovog psa.
  • /

    21.02.2022 22:41
    /
    @ja
    verujem ti.ceo zivot sam proveo sa zivotinjama i njima vise verujem
    ali
    gde su takvi neodgovorni ljudi:
    evo pre neki mesec su se doselili komsije sa zenkom rotvajlera. po ceo dan /pardon, samo kada su budni/ im pici beogradski sindikat i skuplja drustvo sa crnim majicama'cetnici'.
    zamisli kako je zatvorenom psu pred teranje i uz takvu galamu
  • Dule

    21.02.2022 19:15
    Sve zavisi od vlasnika...
    Pa čitajte i analizirajte komentare vlasnika kad se ovako nešto dogodi: prvo nekoliko reči saosećanja, uglavnom reda radi, a potom kinološka mudrovanja. Svi "edukovani" (pod navodnicima jer ova reč ukazuje na kurseve, "istaživanja" po internetu i privatne fakultete). Iz komentara izbija užasavajuća samouverenost - užasavajuća jer je jednako odraz gluposti i bezdušnosti.
  • telep

    21.02.2022 19:10
    Garantovano je i njegov vlasnik pričao ma neće on maza je.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija