Proglašena izborna lista "Suverenisti"

Republička izborna komisija proglasila je izbornu listu "Suverenisti", koju predvodi Saša Radulović

Izbornu listu čini koalicija Dosta je bilo Saše Radulovića, Živim za Srbiju Jovane Stojković i Zdrave Srbije Milan Stamatović.

Za ovu opciju na izborima za Skupštinu Srbije će se glasati zaokruživanjem broja 10. 

Listu predvodi predsednik DJB Saša Radulović, a u prvih 10 su Milan Stamatović, Branka Stamenković, Vojin Biljić, Jovana Stojković, Hana Adrović, Arsen Đurić, Aleksandar Bujić, Vesna Pešić i Slobodan Vasić. 
 
Predstavnici ove liste najavljuju borbu za "zaštitu državnih i nacionalnih interesa, odbranu Kosova i Metohije, Republike Srpske, ukidanje kovid ausvajsa i svakog drugog pokušaja uskraćivanja osnovnih prava i sloboda građana...". Između ostalog, kako navode, zalažu se za "Evropu u kojoj će postojati saradnja suverenih država, a protiv su ulaska Srbije u EU", a bore se i "protiv pretvaranja Srbije u koloniju jeftine radne snage za nemačku industriju, protiv ekonomskog porobljavanja od strane globalističkih korporacija i banaka".
  • @misko / ima se za k

    23.02.2022 15:03
    misko
    23.02.2022 • 12:12
    u svakom slucaju bolji od atlagica, orlica, risticevica, vulina, krkobabica, palme i megafona sime spasica, skim si taki si.

    Pa ne bih rekao da su bolji. Štaviše, ne bih rekao da se mnogo i razlikuju - možda su samo malo uglađeniji. Isprazna desničarsko-fašistička retorika i laviranje "kako vetar duva" su im isti kao kod Atlagića & inih.
  • ogi

    23.02.2022 14:49
    mozda ce njihovih 4%odlucivati
    Ovi sigurno nece biti uz AV i njegovu kliku, jos 2014 g. dok su mnogi cutali, oni su GLASNO digli glas, pomogli mnogim OPLJACKANIM PENZIONERIMA, da podnesu tuzbu. Radulovic je u emisiji utisak nedelje kod Olje, poklopio Nebojsku /slinu/ koji je pokusao da slaze u vezi ugovora sa fijatom, bila je to nevidjena BLAMAZA. Kada se bude formirala vlada bice na strani sadasnje opozicije a protiv aktuelne vlasti.
  • q

    23.02.2022 14:46
    Jedina ozbiljna opozicija!
    I ponavljam jedina ozbiljna opozicija!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.