Urednica "Upitnika" na RTS-a Olivera Jovićević napustila javni servis

Novinarka RTS-a Olivera Jovićević saopštila je da napušta Radio-televiziju Srbije nakon 18 godina rada na javnom servisu.

Javnosti je poznata kao urednica i voditeljka emisije "Upitnik".

"Hvala RTS-u koji mi je pružio priliku da od mog dolaska na Javni servis, 2004. godine, na poziv tadašnjeg generalnog direktora Aleksandra Tijanića, radim na najvažnijim projektima televizije. Sa Javnog servisa odlazim u prijateljskoj i kolegijalnoj atmosferi sa uredništvom i menadžmentom i otvorenošću za svaku buduću saradnju", navela je Jovićević na svom instagram nalogu.
Poručila je da najveću zahvalnost duguje gledaocima koji su u proteklih 17 sezona pratili Upitnik.
 
"Svoj dalji rad nastaviću u oblasti TV produkcije i marketinga. Sa velikim uzbuđenjem pripremam nove projekte i radujem se budućim izazovima i prilikama", navela je ona.
  • Dragan 1962

    24.02.2022 10:08
    Da li je moguće???? Hepi plače za vama!!!!
  • Marija

    23.02.2022 22:06
    pozdrav
    Postovana Olivera,
    budite sigurni da je RTS izgubio mnogo vise nego Vi! Siguran sam da cete biti uspesni u cemu god dalje odlucite da se bavite
  • Лиманац

    23.02.2022 20:02
    Одлазак једног од бољих новинара са Радио-телевизије Србије. „Упитник” више неће бити исти без ње. Нека је срећа прати даље у животу.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.