Vučić za 13 časova zakazao sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost, zatim sednica Vlade

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zakazao je za danas sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost zbog dešavanja u Ukrajini.
Vučić za 13 časova zakazao sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost, zatim sednica Vlade
Foto: 021.rs
Ovaj sastanak zakazan je za 13 časova.
Kako piše Blic, u 15 časova je Vlada Srbije zakazala sednicu na koju je pozvala i predsednika Vučića da se obrati članovima Vlade.
 
Prethodno, Vučić će se u 11 časova sastati sa ambasadorima zemalja Кvinte i šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.
 
Vučić je juče izjavio da će Srbija u narednih 48 sati odgovoriti na zahteve da se uskladi sa odlukom EU o uvođenju sankcija Rusiji.
 
"Noćas sam imao dug razgovor sa predsednicom Vlade u tehničkom mandatu...ali da ne bismo tražili izgovore što je u tehničkom mandatu, izaći ćemo sa kompletnim odgovorom na krizu u narednih 48 sati", rekao je Vučić.
  • Lav

    25.02.2022 10:49
    Pazi
    Vucko pazi sta radis nemoj da se posmrzamo
  • Eryngium Alpinum

    24.02.2022 12:39
    Ameri i rusi ce sa velikim zanimanjem otpratiti ovu sednicu.
  • Dete rock'n rola

    24.02.2022 12:34
    Predlažem voljenom predsedniku da uvede sankcije i Americi i Rusiji, pa da vidimo onda ko je glavni baja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija