Vučić: Protiv Srbije se vodi hibridni rat, neki ne mogu da pređu preko naših uspeha

Predsednik Aleksandar Vučić ocenio je danas da se protiv Srbije vodi hibridni rat.
Vučić: Protiv Srbije se vodi hibridni rat, neki ne mogu da pređu preko naših uspeha
Foto: 021.rs

Kako kaže, to je posledica činjenice da pojedini susedi ne mogu da pređu preko velikih uspeha Srbije u mnogim oblastima.

"Hibridni rat se vodi jer se ne raduju uspesima Srbije... Iz dela regiona koji su mislili da su rešili sve, ušli u EU i NATO, zdrobili Srbiju i da je srpska vojska nestala. I sada, odjednom, Srbija dvostruko brže raste od njih i po bruto društvenom proizvodu, jača i vojska, i zašto to da vole? Njihovo ponašanje je logično", rekao je Vučić u Kragujevcu nakon početka izgradnje pogona jedne nemačke fabrike.

On je rekao da se njemu čini neverovatno što neko, u momentu kada se vodi rat u Ukrajini, nema fokus na tom problemu nego sve koristi za napad na Srbiju.
 
"U bar tri zemlje ne bave se ni sa čim drugim nego Srbijom. A šta mislite, da će da nam čestitaju što imamo bolji Klinički centar nego u Zagrebu i Ljubljani zajedno?", rekao je Vučić.
 
Govoreći o najavama nemačkog državnog vrha da planira investicije od 100 milijardi evra u obnovu naoružanja i vojne opreme, Vučić je rekao da niko ne može da se poredi sa tom zemljom.
 
"Biće to najsnažnija armija i potpuna promena svega što smo imali do sada. A na nas viknu kada uložimo 500 - 600 miliona ili milijardu i nešto...", rekao je on.
  • Zare

    01.03.2022 11:35
    Hibridni rat protiv Srbije vode zlonamerni i neodgovorni koji preko raznih srpskih medija pisu gluposti pa se stice utisak kako u Srbiji vecina podrzava Putina u ovom ludilu.
  • Ljubica

    01.03.2022 08:19
    Tako je precednice,kuca ti pevala,deca ti pevala,neka svi pevu.Oni su zavidni na tebe zato sto mnogo radis i mnogo imas.Zavidu ti sto si lepo decu vaspito,sto mali tvoj radi i lepo zaradjuje,dace Bog da ima jos koju vinariju,zemlje i jos dosta toga.Nek crknu dusmani..
  • Joja

    28.02.2022 20:49
    Penzije ste srozali na minimum toliko da covek jedva prezivi a radio je i u onom sistemu gde je tvoj otac dobio penziju onaj zakon do 2003 gde su se racunale 10 najboljih godina , njemu su se racunale meni nisu 30 godina vec je sve racunato po novom gde se uzimao bruto dohodak pa zato danas je moja penzija manja za 50.000 inace primam trenutno 33.000 sto znaci da me pljackate svakog meseca po 50.000.
    kada donosite zakone treba da ih tako uskladite da uyimate sve moguce varijante da ne ostetite ljude , jer ja jos zivim i pamtim ,ne zaboravljam da je ovaj zakon donla tadiceva vlada ali vasa svest da li ste ostetili nekoga je na nuli, Tako je i sa tudjom negom i pomoci e tu ste vi direktni krivci jer onaj vas Ministar Djordjevic nije mogao da vodi 5 koza a ne ministarstvo za rad tao i ova vasa naslednica isti slucaj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija