Branka Stamenković kandidatkinja za predsednicu Srbije ispred Suverenista

Kandidatkinja za predsednicu Srbije ispred Suverenista biće Branka Stamenković, koja je danas na konferenciji predstavljena kao "žena iz naroda".

Predsednik "Dosta je bilo" Saša Radulović istakao je da Stamenković ima dovoljno životnog i radnog iskustva u realnom sektoru, kao i da razume građane i narod, jer s građanima živi, vozi se gradskim prevozom i ima sličan kućni budžet kao oni, dodavši da njihov kandidat veruje da Srbija nema alternativu.

Stamenković je istakla da kabinet predsednika ne sme biti mesto odakle se vodi stranačka politika, već državna i da očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije i Republike Srpske moraju biti prioriteti svakog predsednika.

Ona je istakla da je dete roditelja sa sela, da radi od 17. godine i da je u politiku ušla posle 30 godina rada u realnom sektoru i da očekuje da joj kao ženi iz naroda građani ukažu poverenje da predstavlja Srbiju.
 
Radulović je istakao da se mora doći do drugog kruga izbora kako bi se pobedio aktuelni predsednik Aleksandar Vučić, a da je Srbiji potreban kandidat koji može da pridobije i meke birače vlasti i apstinente.
 
On je dodao i da je za dolazak do drugog kruga neophodna velika izlaznost i više kandidata zbog heterogenosti biračkog tela.
  • Tinki

    01.03.2022 08:40
    Branka me u skupstini kao poslanik odusevila, ali necu glasati za njih jer njen sef pije vino sa tiraninom koji nas je doveo do prosijackog stapa
  • Utisak nedelje

    28.02.2022 19:56
    Ovo mi se cini tipa daj bilo koga samo da imamo kandidata, sigurno je avav tako naredio…
  • Zivan

    28.02.2022 19:51
    Ja sam svakako hteo za DJB da glasam, sad imam i za Branku na predsednickim. Treba sto veca izlaznost da bude

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.