Eskalira svađa socijalista i naprednjaka u Valjevu, podneta i krivična prijava

Šef odborničke grupe SPS-JS u Skupštini Valjeva Đorđe Pavlović podneo je krivičnu prijavu protiv predsednice te Skupštine Snežane Rakić iz SNS i još pet odbornika SNS.

Prijave su podnete zbog sumnje na krivično delo povreda slobode govora i javnog istupanja.

Pavlović je izneo da je 4. februara, na predlog odbornika naprednjaka, uz njenu "zloupotrebu ovlašćenja" i suprotno Pravilniku, udaljen sa sednice čime je učinjeno krivično delo, piše današnja Politika.

To se desilo na sednici prilikom rasprave o planovima generalne regulacije "Gradac" i "Novo naselje", kada je podsetio na "činodejstvovanje" Jasne Mićić, glavne urbanistkinje grada Valjeva, pre svega po pitanju plana Divčibara, i ocenio da to što ona radi polako poprima obrise urbanističkog haosa, bez ciljeva, orijentacije i ideje.
 
Rakić mu je rekla da se ne drži dnevnog reda, da ne može da priča o liku i delu Mićić i da mu oduzima reč zbog vređanja.
 
Pavlović je zatim udaljen sa sednice, a sednicu su napustili i odbornici socijalista solidarišući se sa njim.
  • Crveni

    01.03.2022 10:38
    Niko ne mrzi SNS kao socijalisti. Svi smo mi male mace kolika je mržnja članova SPS-a prema SNS. Svaki dan to gledam i slušam.
  • Markoni

    01.03.2022 10:21
    SNS na 44 % u srbiji
    Neka im neko javi da bez SPS nema vlade a ako se nakjute eto AV u drugom krugu … tako je Boris Tadic zveknuo jer je verovao da silom Mikija Rakica moze sve …
    I ovi su na tom putu :-)
    Sto je odlicno…
  • Tako i treba

    01.03.2022 09:51
    3. april je sasvim blizu… :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.