Vučić: Koga sada briga za izbore, o kandidatu za predsednika ćemo 7. marta

Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić najavio je da će naprednjaci odluku o kandidatu za predsedničke izbore doneti 7. marta.
Vučić: Koga sada briga za izbore, o kandidatu za predsednika ćemo 7. marta
Foto: FoNet

Kako kaže, Srbija trenutno ima većih briga od izbora.

Vučić je na pitanje da li će u sredu početi sa prikupljanjem potpisa, rekao da neće.

"Naravno da ne počinjemo, jer nismo doneli ni odluku oko kandidata", rekao je Vučić.
 
Rekao je da je za 7. mart zakazao sednicu Predsedništva SNS.
 
"Ko će sada da se bavi izborima, bezbroj problema i muka imamo. Koga sada briga za izbore, ima mesec dana do izbora", naglasio je predsednik Srbije. 
 
Izjavio je da će nadležni organi "naravno da ispitaju" poreklo novca na računu u švajcarskoj banci direktora "Puteva Srbije" Zorana Drobnjaka.
 
Vučić je, odgovarajući na pitanje novinara prilikom obeležavanja početka radova na izgradnji saobraćajnice Sremska Rača - Kuzmin, rekao da je "licemerno" da od strane medija koji pišu o Drobnjakovom računu "nije primećeno" da u istoj švajcarskoj banci račune "sa mnogo većim iznosima novca" imaju i drugi, o kojima se u tim medijima piše pohvalno.
 
Vučić je pitao Drobnjaka, koji je prisustvovao obeležavanju početka radova na izgradnji auto-puta prema Sarajevu, "kada je stavio novac" na račun, na šta je on odgovorio da je to bilo 2007. godine.
 
Istraživački portal KRIK je u međunarodnom projektu "Švajcarske tajne" prethodnih dana objavio da je Zoran Drobnjak 2007. godine otvorio račun u banci "Credit Suisse" u Švajcarskoj, da bi godinu dana kasnije na njemu imao oko pola miliona franaka ili oko 300.000 evra.
  • Voja

    04.03.2022 14:12
    Rezultat
    Koga briga za izbore, bitan je samo pobednik izbora :-)
  • Joj

    04.03.2022 13:03
    Kuku
    Ala je ostario. :))
  • Dejan

    04.03.2022 08:34
    Bojkot
    Nije nas briga jer svi su tvoji ili od zapadnih gazda, e zato cemo i da ih bojkotujemo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija