FOTO: Skupi satovi u rancu među sitnicama na Aerodromu Nikola Tesla

Carinici su juče na Aerodromu Nikola Tesla, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj jednog putnika da u rancu prokrijumčari dva muška sata, čija je vrednost procenjena na više od 12.000 evra.
Prekršaj je otkriven kada je u zelenom kontrolnom prolazu, nemenjenom onima koji nemaju ništa za prijavljivanje, radi kontrole zaustavljen 36-godišnji kineski državljanin, koji je doputovao letom iz Milana.
Mada je prilikom susreta sa carinicima potvrdio da sa sobom ne nosi ništa sem ličnog prtljaga, njegov kofer je skeniran, a potom i detaljno pregledan.
Prilikom pregleda carinici su u njemu pored garderobe pronašli i dve prazne kutije dva muška ručna časovnika robnih marki "kartije" i "omega".
 
 
Oba časovnika su, zajedno sa originalnim računima, ubrzo pronađena među sitnicama u rancu koji je putnik nosio na leđima.
 
Neprijavljeni satovi biće zadržani do okončanja prekršajnog postupka, koji je pred nadležnim sudom pokrenut protiv putnika, navode u Carini.
  • Antibot

    09.03.2022 11:37
    Za toliku cenu satova isplati se dva puta ici u inostrantsvo, preneses jedan po jedan na ruci a kutije ti neko posalje postom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.