Kandidatkinja "Moramo" za predsednicu Biljana Stojković predala kandidaturu

Kandidatkinja koalicije "Moramo" za predsednicu Srbije Biljana Stojković predala je danas Republičkoj izbornoj komisiji kandidaturu.

Predala je nešto blizu 11.000 potpisa građana koji je podržavaju, uz ocenu da se borba koja je započela na ulici ovim nastavlja u institucijama.

Stojković se zahvalila grupi od oko 60 organizacija koje su podržale njenu kandidaturu i građanima koji su je podržali, uz ocenu da je ovo već jedna mala pobeda.

"Sada krećemo u političku borbu, da aktivizam sa ulica unesemo u institucije. Želimo da se u institucijama, u sistemu čuje glas građana", rekla je Stojković.
 
U RIK su, zajedno sa Stojković, došli i članovi koalicije Nebojša Zelenović, Aleksandar Jovanović Ćuta, a kandidatkinju za predsednicu prisustvom su podržali i doktori Rade Panić i Zoran Radovanović, kao i Božo Prelević.
 
Po predaji neophodne dokumentacije, Stojković je dežurnim članovima Komisije podelila jabuke, za koje je rekla da su dobre jabuke iz Gornjih Nedeljica. 
 
Večeras u ponoć ističe rok za predaju predsedničkih kandidatura i lista za parlamentarne izbore koji će se održati 3. aprila.
  • Banderaš

    13.03.2022 20:48
    Bravo
    Gospodja Stojkovic ima moj glas,jer je jedina bez trunke negativnog u njenoj biografiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija