Vacić predao potpise za kandidaturu za predsednika

Predsednik Srpske desnice Miša Vacić predao je sinoć Republičkoj izbornoj komisiji 12.500 potpisa za kandidaturu za predsednika Srbije.
Vacić predao potpise za kandidaturu za predsednika
Foto: 021.rs
Vacić je rekao da je jedini kandidat koji pred građane izlazi sa čvrstom patriotskom ideologijom koja ima za cilj ekonomsko i vojno osnaživanje zemlje kako bi se stvorili uslovi za vraćanje suvereniteta nad okupiranim srpskim teritorijama i ujedinjenje sa drugim srpskim zemljama, navodi se u saopštenju Srpske desnice.
On je rekao da Srbi treba da se ugledaju na Rusiju koja je upravo kroz osnaživanje ekonomije i vojske došla u situaciju da obnovi svoju državnost teritorijama izgubljenim pod komunizmom.
Vacić je rekao i da je jedini kandidat za predsednika koji ne zagovara neutralnost već punu podršku Rusiji "povodom tekuće specijalne operacije u Ukrajini", dodaje se u saopštenju Srpske desnice.
 
Miša Vacić je, kako se navodi u saopštenju, pred RIK stigao u blindiranom džipu ruskih registarskih tablica, u koloni više desetina vozila za srpskim i ruskim zastavama i uz bakljadu.
 
"U koloni je još bilo vozila sa ruskim tablicama, neki od njih su imali oznaku 'Z'", navode iz Srpske desnice.
  • ali

    14.03.2022 11:40
    i ovaj
    je bolji od marinike ...
  • Gastrabajter

    14.03.2022 10:09
    Do naroda je ne do njih
    De facto vest da čovek sa znanjem i obrazovanjem koji je pošten i vredan nema šta da traži u Srbiji.Ikada.Ikome.

    Kakvi političari takav narod.Kakav narod takve plate.

    Svako sa znanjem i veštinama kad vidi ovakve vesti ne bi trebao ništa raditi ispod 1500 eura plate.Minimum 100 eura dnevnice.Minimum.

    117 hiljada eura 14 miliona dinara je BONUS iz Budžeta Republike Srbije za svakog presedničkog kandidata uključujući i ovog na slici KOJI ONI NEMAJU OBAVEZE PRAVDANJA gde su ih utrošili.

    A narod ide da radi za vašljivih smrdljivih 300-400 eura plate.Ćuti i radi.I uživa u radu.I ne sme da zucne da mu se plata poveća ili da ne daj Bože da da otkaz ako mu se smrdljiva plata od 300 ili 400 eura ne poveća.

    Do naroda je.Ne do ovih koji"predstavljaju narod".Do naroda i samo do naroda.

  • Vule

    14.03.2022 08:47
    ajde dečko skanjaj se
    Čuj došao blindiranim džipom, hahaha!
    ovaj je k'o Ralon...limanci znaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija