Četvrta lažna dojava o bombi u avionu, danas na letu za Sankt Peterburg

MUP je saopštio da je dojava o bombi bila lažna.
Četvrta lažna dojava o bombi u avionu, danas na letu za Sankt Peterburg
Foto: 021.rs
Ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da je kontradiverzionim pregledom letelice ustanovljeno da je dojava o eksplozivnoj napravi, navodno postavljenoj u avionu koji je sa aerodroma "Nikola Tesla" trebalo da poleti za Sankt Peterburg, bila lažna.
Iz MUP-a su podsetili da je u poslednjih šest dana ovo bila četvrta lažna dojava.
"Policija zajedno sa tužilaštvom radi na identifikaciji i procesuiranju osumnjičenih koji su mejlom uputili ovu, kao i prethodne lažne dojave", istakli su u saopštenju.
 
U kontradiverzionom pregledu aviona učestvovali su pripadnici Čete za protivdiverzionu zaštitu i Čete vodiča službenih pasa Posebne jedinice policije Policijske brigade PU za grad Beograd, Specijalne antiterorističke jedinice, Uprave granične policije, Uprave saobraćajne policije i PS Surčin.
  • A3

    17.03.2022 06:05
    Igre bez granica
    Nešto ovde zaudara jako. Mora biti da je čovek s podočnjacima proveo još jednu besanu noć smišljajući kako da se iskobelja iz sosa koji je sam napravio.
  • Piško

    16.03.2022 22:43
    ...
    Ovo radi neko iz vlasti, kao, šatro lete da ispoštuju Rusiju a zapravo ne mogu da lete.
  • Rus

    16.03.2022 21:35
    Sve je otislo u Honduras!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija