SSP: Nakon Novog Sada, Galens i u Beogradu gradi "Dodikovu palatu"

Predsednica Gradskog odbora Beograd Stranke slobode i pravde Mila Popović izjavila je da aktuelna gradska vlast "čini sve da upodobi Beograd svojim investitorima i odrodi ga od Beograđana".
 SSP: Nakon Novog Sada, Galens i u Beogradu gradi "Dodikovu palatu"
Foto: 021.rs
"Posle Novog Sada i Beograd dobija Dodikovu odnosno Pupinovu palatu. Novosađani zgradu u samom centru Novog Sada, ‘Pupinovu palatu’ koju je izgradio Galens, koji se dovodi u vezu sa Miloradom Dodikom i vrhom Srpske napredne stranke, zovu Dodikovom palatom", navela je Popović u pisanoj izjavi.
Dodala je da je objavljen urbanistički projekat za izgradnju "Pupinove palate - Novi Beograd", kojim se predviđa izgradnja dve desetospratnice na Tošinom Bunaru.
"Investitor je firma ‘DB set up solutions’ u većinskom vlasništvu Galens Investa. Ovo nasilje mora stati. Beograd nas zove da ga zaštitimo", navela je Popović.
  • Djurika

    20.03.2022 09:13
    Gondola
    @Gavrilo

    Ala ti je trasa gondole, sa tvrdjave na Strazilovo pa na FG, kao da je Vucko crtao..
  • Ratko

    19.03.2022 21:39
    Šta ti je inteligencija.
    Neće Vučića, Dodika, Galens, Putina a hoće EU.
    Pa to vam je princip poslovanja u toj prosperitetnoj, slobodnoj, demokratskoj EU.
    Šta vi ustvari želite?
  • Србија до Токија

    19.03.2022 20:14
    @Gavrilo
    Баци 'леба!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija