Policija zadržala ljude koji su iz Bora krenuli na protest u Beograd

Tri patrole saobraćajne policije iz Paraćina i Jagodine zaustavile su danas kombi kojim je dvadesetak meštana Krivelja, Metovnice, Slatine i Oštrelja krenulo u Beograd na skup ispred kineske ambasade.
Policija zadržala ljude koji su iz Bora krenuli na protest u Beograd
Foto: 021.rs (ilustracija)

Ispred te ambasade zakazan je protest "protiv otimanja zemlje".

Kako je preneo portal Ist media, meštane, koji su zajedno krenuli kombijem, na polasku iz Bora pratili su inspektori tamošnje policijske uprave.

Na petlji ih je zaustavila saobraćajna policija, s obrazloženjem rutinske kontrole ispravnosti kombija.
 
Kombi je, kako tvrde meštani, u ispravnom stanju i pre deset dana je prošao tehnički pregled, ima svu potrebnu opremu i dokumentaciju.
 
Nakon zadržavanja više od sat vremena, kombi je upućen na vanredni tehnički pregled, a meštani su ostali na naplatnoj rampi.
  • baja

    20.03.2022 13:39
    dron u zagrebu
    šta da radimo kad nemaju brzu prugu, kao mi novosadjani
  • Sosa

    20.03.2022 08:20
    A onda...
    ... eee, onda dolaze na red batine, pa vodeni topovi, pa suzavac, pendrečenje, ranjavanje i po koje ubijanje... trpi, trpi oj, narode glupi...
  • zark

    20.03.2022 00:26
    jadnici
    jadnici i za ove lupate minuse

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.