VIDEO: Tuča aktivista SSP i SNS na štandovima u Boleču

Stranka slobode i pravde (SSP) optužila je danas pripadnike Srpske napredne stranke SNS da su u Boleču, nakon provokacija, fizički napali opozicione aktiviste SSP.
SSP je u saopštenju navela da je do incidenta došlo na lokalnoj pijaci i da je bio prisutan i predsednik Opštine Grocka Dragan Pantelić.
Ta stranka je navela da je do napada "naprednjačkih batinaša na aktiviste SSP", došlo na stranačkom štandu gde je prethodno lider SSP Dragan Đilas razgovorao sa građanima.
"Za vreme dok je Đilas bio prisutan i razgovarao sa velikim brojem građana, iako su štandovi bili jedni pored drugih, nije bilo nikakvih problema", dodala je SSP.
 
Navedeno je da su po Đilasovom odlasku naprednjaci obučeni u prepoznatljive plave jakne i prsluke došli ispred štandova SSP-a tražeći da se ugasi zvučnik sa koga je dok je trajao događaj emitovana muzika.
 
"Zatim su fizički napali okupljene opozicione aktiviste", navodi se u saopštenju.
 
 
SSP je dala na uvid javnosti snimke "na kojima se sve navedeno jasno vidi".
 
Iz te stranke su naveli da se na snimcima vidi gde se sve događa, kako naprednjački aktivisti udaraju okupljene i kako jure po pijaci snimatelja SSP-a da bi mu izbili kameru iz ruku.
 
"Jednom aktivisti je rasečena usna, a sve naočigled predsednika Opštine Grocka Dragana Pantelića koji je sve ćutke pratio da bi posle 15 minuta pozvao na smirenje i ponudio Đilasu, koji odavno nije bio tu, da se i on obrati", navela je SSP.
 
Istaknuto je da to dokazuje da je naprednjački režim spreman na sve kako bi zadržao svoj sistem uništavanja Beograda i Srbije, te naglašeno da SSP neće ustuknuti.
  • Voja

    29.03.2022 20:21
    Kojekude,to je Srbija brale još samo da se složimo možemo ali samo kao metar drva,sramota i predsedniče šta smo izgradili,gde je semafor,frižider,mi smo narod koji mora puno da uči i nauči,a kao takvi kakvi smo gledajući obrazovni program pinka ne može ni biti bolje.Prisiljeni da se pazimo da slučajno u gradu ne pogledaš nekog opasnp kockasto ošišanog dripca jer ćeš dobiti batine,motoristi nas terorišu sa svojim dvotočkašima jer počelo je njihovo vreme,policija ne preduzima ništa jer su im isti heroji i miljenici,u marketima ljudi bez kulture preko reda kao da su sami na ovom svetu,ako nešto kažeš dobićeš batine,omladinu smo podelili na one koji uče i oni koji prkose zakonu u svim granama kriminala i šta smo to izgradili?????
  • Radikalsko plavo

    29.03.2022 17:59
    Kad vidim tu odvratnu plavu boju, odmah se setim Šešelja i ratova devedesetih! Da li stvarno zelite da zivite u SRS, pardon SNS drzavi?

    3. April
  • Pamti pa vrati

    28.03.2022 22:37
    SNS banditi
    Sve članove SNS-a, SPS-a i sličnih stranaka treba izlovati i izbrisati iz liste prijatelja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.