FOTO: Dejan Bodiroga potpisao inicijativu za zabranu eksploatacije litijuma i bora

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije u košarci Dejan Bodiroga potpisao je inicijativu za trajnu zabranu eksploatacije litijuma i bora u Srbiji, saopštio je pokret Kreni-Promeni.
FOTO: Dejan Bodiroga potpisao inicijativu za zabranu eksploatacije litijuma i bora
Foto: 021.rs (arhiva)
Direktor kampanja tog pokreta Savo Manojlović ocenio je da je "pre godinu dana delovalo da se Srbija nalazi pred ekološkom katastrofom, a da se sada vidi nada da je moguće dobiti tu utakmicu".
"Uz Bodirogu se ne gube utakmice", istakao je. 
 

"Na mene je u detinjstvu mnogo uticala utakmica Jugoslavije i Argentine i kad god u svojim borbama pomislim da se stvari ne mogu promeniti, setim se te čuvene utakmice i preokreta kog je reprezentacije Jugoslavije napravila upravo zahvaljujući Bodirogi. Mislim da snimak te utakmice treba puštati deci u školama", naveo je Manojlović.

  • Đura Vojvođanin

    28.03.2022 22:28
    Mi imamo jednog boga ime mu je Bodiroga. Bravo majstore. Vojvodina rađa najbolje.
  • Dolanc

    28.03.2022 22:19
    Dejan Bodiroga je kralj privatizacije AD hleb. unistio
  • Mugabe

    28.03.2022 21:38
    Da li je to onaj Bodiroga sto je unistio Novosadskog giganta AD Hleb i rasprodao svu imovinu... Jao kako mi brzo zaboravljamo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.