Poštari od danas u novim uniformama

Zaposleni u Pošti Srbije od danas nose nove uniforme i to poštari, dostavljači, šalterski radnici, vozači, tehničari u preradi pošiljaka i majstori.
Kako je precizirano, počev od danas, poštari, dostavljači i šalterski radnici u celoj zemlji, sve poslove obavljaće u novim uniformama na kojima su zastupljene crvena, teget i bela boja.

Nove uniforme izradio je domaći proizvođač "Jumko".

Iz Pošte navode da su kreirane u skladu sa zahtevima zaposlenih, sa ciljem da prate njihove potrebe tokom rada na terenu, doprinose profesionalnom izgledu i kvalitetnijoj usluzi.
 
 
Podseća se da je Pošta Srbije usvojila novi Pravilnik o službenoj uniformi po kome se propisuju nove uniforme, odnosno obavezno obezbeđivanje nove kompletne zimske i letnje uniforme za sve zaposlene.
  • Mile rent-a mozak

    29.03.2022 14:29
    Yumko samo bije kako šije, još Simpo da se vrati na staze stare slave, Koštana s cipelke i Tigar s gumeni opanci, i Pin(o)ki(o) da dobije čin Maršala, i ovaj sengrup civilizacije od države, biće svetska šala.
  • Нс

    29.03.2022 09:54
    @bananarama исти случај али не само са њима, са сваком курирском службом је иста прича. Буде ту проблем некад и до лењог курира али најчешће је у нс-у проблем паркинга. Морају да стану на сред улице, упале сва 4 и ето колапса. А истина је и да су претрпани пошиљкама али то је кривица послодавца. Плате су мале па им фали радника и онда ове што имају товаре пошиљкама преко могућности.
  • PNG

    29.03.2022 07:24
    još samo da...
    Još samo da prestane ,,tihi štrajk" i da nastave sa dostavom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.