Dive srpskog glumišta potpisale inicijativu za zabranu eksploatacije litijuma

Glumice Svetlana Ceca Bojković, Vesna Čipčić i Anita Mančić potpisale su danas Narodnu inicijativu za zabranu ispitivanja i eksploatacije litijuma i bora u Srbiji.
To su saopštili iz pokreta "Kreni-Promeni".
One su pozvale građane da podrže Narodnu inicijativu koju su pokrenuli pokret "Kreni-Promeni" i Savez ekoloških organizacija Srbije.

Direktor kampanja "Kreni-Promeni" Savo Manojlović zahvalio se divama srpskog glumišta na višemesečnoj svesrdnoj borbi protiv Rio Tinta i eksploatacije litijuma i bora.

  • Vlada

    29.03.2022 13:23
    @Rast cene nafte

    Da litijum može da pokreće automobile veruju samo krezubi mongoloidi bez škole.
  • Rast cene nafte

    29.03.2022 02:08
    Tek
    Sada se vidi vizionarstvo Predsednika koji je hteo da litijum umesto nafte pokrece automobile. Ovo jeftino i ekolosko resenje, Djilas je sa svojom siledzijama pokusao da zaustavi. Videcemo na izborima sta narod misli o njemu i njegovim pulenima.
  • 14

    29.03.2022 00:31
    Arcibald Rajs
    Kada vidim ljude koji rade za strane sluzbe koji toliko forsiraju ovu pricu,ne mogu da se oduprem sumnji da se radi o podmetacini,odnosno o zloupotrebi jedne korisne ekoloske akcije. Kada Kina nije bila toliko mocna kao sto je danas, i kada su zuti bili na vlasti koji su Rio Tinto doveli,niko nije ni znao koliko je zlo Rio Tinto i svi su cutali jer je to nekome tada odgovaralo. Svakako podrzavam akciju, samo imam razloga za opravdane sumnje u iskrenost dobre namere.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija