VIDEO: Pao Lucifer i još 13 osoba zbog dilovanja droge na beogradskim splavovima

Policija je danas privela 14 osoba zbog udruživanja radi vršenja krivičnih dela i to proizvodnje i stavljanja u promet droga i nezakonitog posedovanja oružja.
Kako navode u Tužilaštvu za organizovani kriminal, danas je doneta naredba o sprovođenju istrage protiv 17 osoba, od kojih su svi iz Beograda, budući da se tri pripadnika ove kriminalne grupe već nalaze u pritvoru. 
Naredba o sprovođenju istrage doneta je protiv: L. M. zvanog Lucifer, koji je osumnjičen da je organizator ove grupe, M. T, V. O, S. S, U. B, M. P, A. K, L. G, A. K, B. M, P. V, L. O, L. M, S. M, N. F, V. N. i A. V.
Iz tužilaštva dalje navode da je ova organizovana kriminalna grupa, odnosno organizator, pripadnici, više maloletnih lica i više N.N. lica u periodu od 17. maja 2021. do 29. marta 2022. godine dilovala kokain u količini od najmanje 590 grama, marihuanu u količini od najmanje 10.950 grama i amfetamin tzv. spid u neutvrđenoj količini čijom su prodajom zaradili najmanje 7.559.250 dinara.
 
Oni su drogu prodavali na splavovima "Port" i "Fristajler" kao i u klubu "Kasina". Takođe, su, kažu iz TOK-a, drogu dostavljali na tražene adrese i prodavali je na beogradskim ulicama.
 
Prilikom pretresa stanova i drugih prostorija na još 22 lokacije pronađena je iznesna količina droge i vatrenog oružja. 
 
Svim uhapšenima određeno je policijsko zadržavanje i oni će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni na saslušanje.
 
  • Njihova drzava

    29.03.2022 15:44
    Sportski krimilov.
    Ako dobiju izbore, pustice ih.
  • Hm

    29.03.2022 14:26
    Ako budu osuđeni Mesec i Sunce će zameniti svoja mesta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.