Moramo: Zloupotreba zaposlenih u javnim ustanovama da prestane, vratićemo radnicima dostojanstvo

Kandidatkinja koalicije "Moramo" za parlament Biljana Đorđević osudila je danas "već tradicionalnu" zloupotrebu zaposlenih u javnim ustanovama tokom izbora.
Moramo: Zloupotreba zaposlenih u javnim ustanovama da prestane, vratićemo radnicima dostojanstvo
Foto: Pixabay
Ona je navela da takva praksa mora biti promenjena.
Dodala je da je neophodno vratiti dostojanstvo zaposlenima kako bi mogli da prevladaju strah i odupru se ucenama.
"Najbolji način da se to promeni jeste ukidanje ugovora o privremeno-povremenim poslovima koji se zloupotrebljavaju i ograničavanje korišćenja ugovora na određeno vreme", smatra  Đorđević.
 
Zaključila je da je predizborna kampanja obeležena raznim manipulacijama izbornog procesa, kao što je pozivanje na glasanje osoba koje ne žive na adresama na koje im se pozivi dostavljaju i potpuna kontrola medija.
  • Sabahudin

    29.03.2022 20:17
    Omerović
    Zar je bilo drugačije u vreme "žutih"? Lako zaboravljate kako se zapošljava u državnu službu...
  • Šansa

    29.03.2022 20:05
    Dno smo dotakli
    Moj prioritet su moja deca. Zbog njega danima pratimo sve vezano za ove izbore. Izaći ćemo na izbore svi iz kuće i svoje glasove ćemo dati listama koje u svojim programima imaju ideje za dostojanstven život čoveka. Ne interesuje me ništa sem toga. Briga me za nacionalno, suvereno, biram šansu da oni žive u normalnoj zemlji. Znam da uvek može gore, ali dovoljno sam zrela i pismena da znam ko može gore a ko može bar da pokuša da bude bolje. Život brzo prolazi i nemam više prava da trpim da neko uništava budućnost moje porodice.
  • zaludna

    29.03.2022 18:20
    stranacki uposlenici, tokom ove grozne predizborne kampanje, ni ne dolaze na radno mesto, njihova plata u javnom sektoru leze redovno na racun, a radno vreme trose na manipulacije i lobiranja u ime i za sektu, pardon stranku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni na Horgošu čekaju šest sati

Teretna vozila na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Horgoš čekaju šest sati, dok je zadržavanje kamiona na prelazu Kelebija u smeru ka Mađarskoj tri sata.

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.