VIDEO: Tadić "naterao" Marića i Brčić da se izvine studentima koje su uvredili

Kandidat za poslanika koalicije Ajmo Ljudi Boris Tadić jutros je na TV Happy, "naterao" voditelje tog programa Milomira Marića i Aleksandru Brčić na izvinjenje studentima zbog uvrede.

Oni su ranije izneli uvrede da su studenti za hiljadu dinara spremni da izađu na protest i urade šta god se od njih traži.

Tu uvredu je juče u jutarnjem programu izrekla Brčić, koja se danas, na Tadićevo insistiranje izvinila onima koje je uvredila.

Na konstataciju bivšeg predsednika da su "trašno uvredili studente", Marić se prvi izvinio, a potom je isto učinila i Brčić, nakon što je to izvinjenje Tadić tražio od oboje.
 
"Ne "izvinio", "izvinili". Ajde sad još jednom reci, uputi izvinjenje studentima", insistirao je Tadić.
 

Na te njegove reči Marić se ponovo izvinio, a odmah zatim i Brčić koja je navela da nije mislila na sve studente, već samo na pojedince.

  • Ubogi srpski seljak

    31.03.2022 19:43
    @Pa-pa-paranoja
    Slažem se 99%.
    Maric je 'stari lisac' službe,još kao novinar Duge je odlazio na 'seminare' po inostranstvu (koji novinar je imao tu 'privilegiju' u Titino vreme).Za Ljubinog,znaš kako ga zovu?
  • 56

    31.03.2022 16:46
    @NEKAD

    Alo bre, nepismeni, smanji doživljaj i razmišljaj o tvojoj sramoti.
  • xqt

    31.03.2022 07:15
    Neuporedivo
    Tadić je gospodin u odnosu na nazadnjačku hordu. Dosta je bilo vladavine neobrazovanih, nevaspitanih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.