Brnabić: Ako se pogleda prethodnih 10 godina, nema dileme šta je pravi izbor

Potpredsednica SNS Ana Brnabić ocenila je danas da, ukoliko se pogledaju Beograd i Srbija sada u odnosu na period od pre deset godina, "zaista nema dileme šta je pravi izbor" u nedelju, 3. aprila.
Brnabić: Ako se pogleda prethodnih 10 godina, nema dileme šta je pravi izbor
Foto: 021.rs
Brnabić je u intervjuu za Novosti rekla da je iznenađena predizbornom kampanjom opozicije, da svako ima pravo da se nada, radi i bori za svoje ciljeve, ali da je problem ako se neko tokom izborne kampanje služi "nečasnim sredstvima i obmanama građana".
Prema njenim rečima, opozicija nije ponudila konkretne planove i programe, već isključivo obećanja šta bi oni "rušili, izmestili, premestili, ili ne bi gradili".
Naglasila je da će "sačuvati i zaštititi izbornu volju građana, ma kakva ona bila" i ocenila da postoji "realna mogućnost" da, ukoliko izgubi, opozicija protestima pokuša da ospori izborne rezultate.
 
"Radujem se što će na svakom izbornom mestu biti veliki broj kontrolora iz svih stranaka koje učestvuju u izbornom procesu, kao i stranih ambasada i organizacija kao što je ODHIR, tako da ne postoji način da neko preinači izbornu volju građana", navela je Brnabić.
  • Liman 2 @ B

    31.03.2022 10:08
    Naravno, nema dileme, glasamo za SNS, do pobede predsednice Vucicu!
  • OK

    31.03.2022 09:50
    A
    Nema dileme šta nije pravi izbor.
  • Cvetko

    31.03.2022 09:05
    Da, nema dileme...
    "Brnabić: Ako se pogleda prethodnih 10 godina, nema dileme šta je pravi izbor.."
    - Koji cinizam ali i anti-reklama za vlast.
    - S obzirom na "rezultate" ali i cenu tih "rezultata" naprednjačke vlasti, kod normalnih ljudi nema dileme šta je pravi izbor - bilo ko samo ne oni i njhova blef-opozicija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.