Dijana Hrkalović puštena u kućni pritvor sa nanogvicom

Nekadašnjoj državnoj sekretarki MUP Dijani Hrkalović, kojoj se sudi za trgovinu uticajem, zamenjen je pritvor blažom merom, odnosno kućnim pritvorom, saznaje Nova.rs.
Ona se do skoro nalazila u pritvoru, podseća Nova.rs. Hrkalović je uhapšena zbog sumnje da je trgovala uticajem, između ostalog u slučaju ubistva karatiste Vlastimira Miloševića.
Nakon što je decembra prošle godine puštena iz pritvora da se brani sa slobode, samo nedelju dana kasnije, vraćena je u zatvor.
U postupku koji se protiv nje vodi u Specijalnom sudu u Beogradu zastupa je funcioner Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović, nakon što su joj njeni dotadašnji branioci, advokati Sead Spahović, Nenad Tasić i Ahmed Delimeđac otkazali punomoćje.
 
Hrkalović je svojevremeno bila najbliža saradnica ministra policije, sada odbrane, Nebojše Stefanovića.
 
Njen odlazak iz MUP 2019. godine obavijen je velom misterije i do danas nisu poznati razlozi njenog odlaska sa tako visoke funkcije.
  • Džoni Vajsmiler

    01.04.2022 08:58
    KAPILARNI GLAS
    Mogla je glasati i iz zatvora.
  • ex Pezos

    01.04.2022 08:54
    VIDOVITOST
    U ovoj Zemlji je toliko sve predvidivo , da vise svaka "vest" gubi smisao .
    Naime , jedan komentator rece jos onomad kad je Djuka imenovan za opunomocenika imenovane persone .Znaci samo treba sacekati , jer g...no u vodi uvek ispliva na povrsinu .
  • Ja

    01.04.2022 08:41
    Cirkus, sta reci..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija