Do 10 sati najveća izlaznost u Karavukovu i Sivcu

U Srbiji je do 10 sati na izbore izašlo 9,59 odsto upisanih birača, izjavio je direktor Republičkog zavoda za statistiku Miladin Kovačević.
Do 10 sati najveća izlaznost u Karavukovu i Sivcu
Foto: 021.rs

On je rekao da je u Beogradu izašlo 8,53 odsto birača, u Vojvodini 12,32, u Šumadiji i zapadnoj Srbiji 8,02 odsto, a u južnoj i istočnoj Srbiji 9,15 odsto.

Predsednik RIK Vladimir Dimitrijević rekao je da je najveća izlaznost do 10h bila u Karavukovu od 24,8 odsto i Sivcu 21,9 odsto.
On je ocenio da se izborni proces sprovodi neometano, da je završeno glasanje u SAD i Velikoj Britaniji i da se rezultati sa tih mesta ne smeju objavljivati do zatvaranja svih biračkih mesta.
 
Dimitrijević je naveo da je problem na biračkom mestu u Novom Pazaru odmah rešen i da je glasanje počelo i tamo i da se odvija neometano.
 
On je ukazao da je za izbore registrovano 5.218 posmatrača - 4.618 domaćih i 531 strani. 
  • Loodilo šizenje

    03.04.2022 11:58
    Naprednjaci kroz visoku izlaznost motivišu zimogrožljive i pospane glasače opozicije da izađu i glasaju...? :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.