VIDEO: Napadači na Grbovića se zaključali u mesnom odboru SNS

Lider PSG Pavle Grbović, koji je danas napadnut, rekao je da se njegovi napadači nalaze u prostorijama mesnog odbora Srpske napredne stranke kao i u prostorijama mesne zajednice Nova Galenika.
On kaže da policija ne sme da uđe da ih identifikuje.
Grbović je, naime, pretučen nakon što je naišao na mladiće koji su sa sobom imali birački spisak.
Kako je javio reporter N1, na toj lokaciji je sada mirno i dodaje da su prisutna dva patrolna vozila policije, kao i više inspektora.
 
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na rasvetljavanju svih okolnosti u vezi sa incidentom u Zemunu, ispred prostorija mesnog odbora SNS-a, u kome je učestvovao predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović, saopšteno je iz MUP-a.
 
 
Predsednik Republičke izborne komisije Vladimir Dimitrijević rekao je da se napad na Grbovića nije dogodio na biračkom mestu.
 
O napadu na Grbovića čitajte u odvojenoj vesti OVDE.
  • Niko

    03.04.2022 19:49
    Policijo, bolje da te nema. Lakse bi sami sve to resili.
  • BGD 011

    03.04.2022 19:16
    SNS siledzije...
    I sta ovde nije jasno policiji? Dokle da se stite fasisti iz SNS-a, a fasistima se nazivaju oni koji su slobodarskog duha? Za mene su i ovi izbori belika prevara SNS.
  • @Лиманац

    03.04.2022 19:09
    Tako je Limuntusanac, mogu slobodno dozivotno da ostanu tako zakljucani

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.