VIDEO: Ispred RIK-a postavljena metalna ograda i raspoređena policija

Ispred zgrade Narodne skupštine u Ulici kralja Milana u Beogradu, u kojoj zaseda Republička izborna komisija, postavljena je ograda i raspoređene su policijske snage.
Biračka mesta zatvorena su u 20 časova.
Na biračkim mestima su velike gužve, i ukoliko se na biračkom mestu ili ispred njega u trenutku zatvaranja birališta zateknu birači koji još nisu glasali, mora im se dozvoliti da glasaju.
Izborni dan koji je započeo tučom na jednom biračkom mestu u Novom Pazaru, nastavio se nizom incidenata - verbalnih, ali i fizičkih, na biračkim mestima, ali i u njihovoj neposrednoj blizini.
 
 
Do sukoba je uglavnom dolazilo kada su aktivisti opozicije pokušavali da snime aktiviste vlasti sa paralelnim biračkim spiskovima. Jedan takav slučaj, zabeležen u Zemunu, u naselju Galenika, završio se razbijenom glavom lidera Pokreta slobodnih građana Pavla Grbovića.
 
Predsednik RIK-a Vladimir Dimitrijević rekao je, međutim, da na biračkim mestima nisu zabeležene veće nepravilnosti.
  • Žak

    03.04.2022 22:00
    Čekamo...
    Neće nas prevariti.
    Danas je bilo 1. poluvreme,a mislim da će sutra biti drugo.
    Branićemo glasove!!!
  • Salamander

    03.04.2022 21:40
    Rudari su večeras u III smeni
    Vraćaju tudji dug
    Otkazane sve konferencije za štampu u RIK za noćas!
    A jatering i sendviči će ujutro biti bajati.
    A to su rudari zarudili.
    Lako se sa tudjim bahatiti, samo treba neimati dušu!

  • Aha

    03.04.2022 21:37
    Evo RIK kaže neće da radi, idu kući, sutra će. Sad znate čemu služi policija, ona će direktno da donosi maricom glasove. Sto posto kradu, nema greške.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija