Više javno tužilaštvo ispituje smrt inspektora Jovića

Više javno tužilaštvo ispituje smrt inspektora Dejana Jovića.
Više javno tužilaštvo ispituje smrt inspektora Jovića
Foto: Pixabay
Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da postupa po krivičnoj prijavi Novog policijskog sindikalnog saveza Srbije, podnetoj 4. marta protiv više poznatih i NN lica, zbog sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo, na štetu policijskog službenika MUP Srbije Dejana Jovića.
Krivična prijava je odmah združena već postojećim prijavama u predmetu KTR 32/22 i VJT je odmah dalo policiji nalog za prikupljanje potrebnih obaveštenja i medicinske dokumentacije, precizira se u saopštenju, prenosi Nova.rs.
Napominje se da je nakon izveštaja i prateće dokumentacije, koja je dostavljena od strane III odeljenja Uprave kriminalističke policije, medicinska dokumentacija poslata na veštačenje u Institut za sudsku medicinu, čiji se pisani odgovor čeka.
 
Po prijemu nalaza sa instituta, biće doneta odluka u vezi sa prijavama u ovom predmetu, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena, navelo je tužilaštvo.
 
Jović je preminuo u bolnici prošle godine od koronavirusa, ali njegov otac i pojedine kolege sumnjaju u to i traže da se slučaj istraži.
  • Mile rent-a mozak

    08.04.2022 16:29
    Zagorka počela da radi? Jel beše "Narodna skupština" bira RJT?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija