Šešelj se povlači sa mesta predsednika Srpske radikalne stranke

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, potvrdio je da se povlači sa čela stranke koju je decenijama vodio.
"Sve što je objavljeno je tačno i ne želim ništa dalje da komentarišem", rekao je on za Nova.rs.
Ipak, na pitanje da li to znači da se povlači iz politike, Šešelj je upitao - "Ko je rekao iz politike?".
"Ja se povlačim sa funkcije predsednika stranke. Mogu kao pojedinac da se bavim politikom, dok sam živ baviću se politikom, ali mogu nastupati samo u svoje ime, ali ne u ime stranke", dodaje on.
  • Лиманац

    09.04.2022 11:34
    Проф. др Војислав Шешељ
    „Србија је вечна док су јој деца верна!”
  • Marko, Liman

    09.04.2022 01:13
    Neki ruski smisao za humor, sa bezbednjačkom nuansom.
  • Radikalska Zemara

    08.04.2022 16:23
    Najbolji projekat Staneta Dolanca i Jovice Stanisica (i njihovog 3ceg odeljenja za kontrolu unutrasnjih neprijatelja) u trovanju naroda nacionalizmom i unistavanja demokratske opozicije. Njegov doprinos unistavanju/razvaljivanju institucija Srbije i jacanju autoritarnih sistema ce biti zabelezen u knjigama. Covek koji je u ime sluzbe ubijao bilo kakvu pomisao na razlicitost, suprotstavljanje korupciji, i jacanju mafije u Srbiji. Jedan od onih (uz Marica, Buvljak Info, Masana Lekica i ostale saradnike sluzbe) koji je mafiju promovisao kao heroje, lopove kao postene, kriminace kao junake.... Promoter i propagandista uvodjenja mafije u institucije. Tome je i naucio svog najboljeg ucenika...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.