Vučić: Sledi kontrola državnih skladišta robnih rezervi, da vidimo da li su i tu krali

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je večeras kontrole državnih skladišta robnih rezervi, nakon što su otkrivene krađe u slučaju robe koja je držana kod privatnika.
Vučić: Sledi kontrola državnih skladišta robnih rezervi, da vidimo da li su i tu krali
Foto: Pixabay

On je podsetio da je u robnim rezervama koje su skladištene kod privatnika otkrivena krađa, odnosno da nema robe za koju se mislimo da je ima, poput merkantilne pšenice i kukuruza.

"Nije problem, sad hapsimo i nadoknadićemo sve. Sada ide i obilazak svih državnih skladišta, da vidimo da li su i tu krali", rekao je Vučić.

Poručio je da će odgovarati svi koji su krali, misleći da ih niko neće proveravati.
 
"Znate kako rade. Postave duplo dno za našu robu, za žito. Duple rešetke postave, da vi mislite dole je, a nema je. Nisu mislili da će iko da proverava ima li žita ili ne", rekao je Vučić.
  • Banda

    11.04.2022 22:37
    A tek sto je svojim poslusnim poljoprivrednicima podelio traktore i masine za dzabe a kao daje podsticaje? Jeste ali samo svojima sram te bilo!
  • Nazadnjački idioti!

    10.04.2022 12:12
    Ko lupi minus na "SMS za malog Vukana❤" da Bog da mu @#$% !!!
    Neljudi!
  • SMS za malog Vukana❤

    10.04.2022 11:28
    Dok vlast nastavlja sa svojim lopovlukom i bogaćenjem, hajdemo mi dobri ljudi da i dalje lečimo decu SMS-om. 1239 na 3030 da mali Vukan pobedi SMA!
    Dok god je ovakva vlast ništa drugo nam ne preostaje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.