Sastanak Đilasa i Vučića u ponedeljak, predsednik SSP i dalje za ponavljanje izbora u Beogradu

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas rekao je da je pozvan iz kabineta Aleksandra Vučića na sastanak koji će se održati u predsedništvu Srbije u ponedeljak u 16 časova.
Sastanak Đilasa i Vučića u ponedeljak, predsednik SSP i dalje za ponavljanje izbora u Beogradu
Foto: 021.rs
Tema razgovora će biti rešavanje političke krize u Beogradu.
"Naši predstavnici u GIK-u nastavljaju borbu za ponavljanje izbora na određenom broju izbornih mesta, ali treba biti svestan da i u slučaju da do toga dođe, s obzirom na stav pojedinih opozicionih stranaka da neće da sarađuju sa nama, neće biti moguće formirati vlast u Beogradu u skladu sa voljom koju su Beograđani pokazali na izborima", navodi Đilas. 
Dodaje da je zato jedino rešenje održavanje novih izbora "koji bi morali da proteknu u drugačijoj atmosferi i bez nepravilnosti, koje su i ovoga puta zabeležene u velikom broju".
  • Masa

    10.04.2022 19:18
    Aleksandar Vucic je kao predsednik na raspolaganju svim strankama iz opozicije pa cak i Djilasu ciji je predizborni program imao za cilj oskrnaviti Vucica kao predsednika, instituciju i gradjane koji su glasi za Vucica. Pretili " Majdanom", nemirima. Vredjao je Vucica i njegovu porodicu. Zatim, zeleo nove izbore i kada je shvatio da nema ko da glasa jer su gradjani ujedinjeno glasali sada zeli pregovore. Cak ni njegovim koalicionim partnerima nije jasan cilj pregovora jer je u pitanju dugogodisnja razlicita ideogija. A cilj zapravo jeste funcionerska fotelja i plata.
  • Cutanje je majka

    10.04.2022 16:15
    A Ivica cuti
    Kantar kaze novih 100.000 izneverenih se krece
  • Mile

    10.04.2022 15:25
    Svaka čast sa kime si našao da pregovaraš,znači Srpski narod ti ništa ne znači i nije ti važno.Rusiji ćeš staviti sankcije ,zato što si prošao na izborima i narod te kao kao ponovo izglasao samo predsedniče šta će biti sledeće zime kada ne budemo imali da ugejemo vrtiće,škole,naše domove,kada za ove naše mizerne plate i penzije (za koje se ti stalno zadužuješ kod dubinaša)budemo jedva mogli da kupimo kilo hleba i mleko litar,hoće ti pomoći premijerovi IT stručnjaci oće oni uzeti motiku ,neće, odoše preko da rade za dubinaše, jeftino!!!a nama ćeš poslati pozive -otadžbina te zove-,zato što je tamo neki komičar izazvao treći svetski rat,Ide nam hladna zima svima nama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.